Jones hamar visszatérne a BL-be

Phil Jones már a Bajnokok Ligájába történõ visszatérést célozta meg, hiszen szerinte a Manchester Unitednek ott kell lennie Európa legrangosabb sorozatában.


Egy perccel azt követõen, hogy a Manchester United 3-1-re kikapott a Bayern München otthonában és kiesett a BL további küzdelmeibõl, Jones már arra figyelt, hogy ismét ott legyen a Vörös Ördögökkel a kontinens legrangosabb versenyében. Jelenleg azonban az Európa Liga tûnik elérhetõnek, így lehet, hogy legalább 16 hónapot várniuk kell még arra, hogy ismét olyan csapatok ellen léphessenek pályára, mint amilyen a Bayern is.

 

Amikor arról kérdezték, mennyire fontos, hogy a következõ szezonban a legjobb négy között végezzenek, Jones így válaszolt az MUTV-nek: "Nagyon. A Unitednek a Bajnokok Ligájában kell lennie."

 

"Nem sûrûn fordulnak elõ ilyen esték. Olyan csapatok ellen szeretnél játszani, mint amilyen a Bayern is; ha le akarod tesztelni magad a legjobbak ellen, akkor ellenük kell szerepelned. Az én szememben pedig a Bayern a legjobb."

 

"Csalódást keltõ, hogy elment ez az esély; visszanézve a szezonra, ha egyes mérkõzéseket megnyertük volna, másképp is lehetett volna. De a szezon végéig harcolnunk kell, mert ilyen esték nem sûrûn jönnek, mi pedig annyi ilyen estén akarunk szerepelni, amennyin csak lehet."

 

 

Jones elismerte, mennyire kizsigerelve érezte magát attól, ahogy a szerdai mérkõzésen Patrice Evra csodás találata után Mario Mandzukic révén szinte azonnal egyenlített a München, majd Thomas Müller és Arjen Robben góljaival el is döntötte a továbbjutás kérdését a bajor alakulat.

 

"Nem így akartuk befejezni. Úgy gondolom, a meccs nagy részén megoldottuk a saját tervünket. Hatvanöt percen át elfojtottuk a próbálkozásaikat."

 

"Az este legnagyobb csalódása az volt, hogy Pat gólja után ilyen gyorsan gólt kaptunk és nem tudtunk felállni belõle. A srácok igen jól dolgoztak és nem szégyenültek meg egy kiváló Bayerntõl. De a meccs elment."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!