Sir Bobby izgatott Matával kapcsolatban

Sir Bobby Charlton el van ragadtatva attól, ahogy Juan Mata kezdte manchesteri pályafutását.


A Vörös Ördögök rekordvétele jól beilleszkedett az Old Trafford-i életbe azt követõen, hogy januárban a Chealsea-tõl eligazolt, hiszen egy hónappal érkezése után máris februári hónap játékosa cím szerepelt a neve mellett. Eddig van három gólja, egy az Aston Villa ellen és kettõ a legutóbbi PL meccsen, a Newcastle United otthonában.

 

Miután korábban távolról csodálta a játékmestert, a United legendájának, Sir Bobby Charltonnak meggyõzõdése, hogy a spanyol játékosban minden megvan ahhoz, hogy a rajongók kedvencévé váljon új klubjánál.

 

 

"Nagyon kedvelem Juan Matát" - mondta Charlton a United Review-nak.

 

"Be kell valljam, Mata játéka már az elsõ alkalommal tetszett, amikor láttam a televízióban, de nem gondoltam, hogy meg lenne az esélyünk, hogy leigazoljuk. Õ már most egy fantasztikus játékos, és óriásivá fejlõdhet. Biztos vagyok benne, hogy ez a célja."

 

"Az elkövetkezõ hónapokban és években megkapja majd a lehetõséget, hogy gólt szerezzen és még többet elõkészítsen, mert õ szimplán "csak" elsõ osztályú játékos. Már most láthatjuk, mennyire szeret itt lenni, és õ egy nagyon jó ember, hogy ezen az úton is maradjon."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!