Smalling fontos szerepet játszana a védelem közepén

Chris Smalling reméli, hogy a szezon hátralévõ mérkõzésein bizonyítani tud, mint a Manchester United elsõ számú belsõ védõje.


A sokoldalú hátvéd gyakran bekként szerepelt manchesteri pályafutása alatt, de a szerdán lejátszott, Bayern München elleni Bajnokok Ligája találkozón õ szerepelt a védelem szívében Nemanja Vidic mellett.

 

A 24 éves játékos egyik kulcsfigurája volt csapatának az Allianz Arenában, a csapat egy órán át határozott védekezést mutatott be, amíg a Bayern át nem tudott törni.

 

Vidic szezon végi eligazolásával és lehetséges új, nyári igazolások elõtt Smalling szeretne a szezon maradék öt mérkõzésén játszani.

 

"Szerettem volna ezt a lehetõséget azért, hogy letegyem védjegyem középen" - mondta a védõ riportereknek. "Remélem, hogy meg tudom csinálni a szezon vége elõtt és következõ szezonban már én lehetek az egyik fõ opció ezen a poszton. Minden egyes alkalommal, amikor a Unitedben pályára lépsz, nyomás nehezedik rád, de elboldogulok ezzel."

 

 

"Mindig nagy az aktivitás az átigazolási idõszakok alatt és arra számítok, hogy ebben mi is részt fogunk venni néhány esetben. De bárki is lép pályára immár, jól kell teljesítenie, hogy ne legyenek leváltva."

 

Az idei szezonban nyújtott produkció után Smalling úgy érzi, jövõre csapatának össze kell szednie magát és sokkal jobb teljesítménnyel kell elõrukkolnia: "Mindannyian tudjuk, nem voltuk elég jók ebben a szezonban, de magunk mögött kell hagynunk és rendbe kell hozzuk a következõ évben."

 

"Túl sokszor léptünk egyet elõre, majd kettõt hátra ebben a szezonban. De ha jól be tudjuk fejezni, remélhetõleg a következõ szezonnak erõsebb csapatként tudunk nekimenni és bizonyítani tudunk a kétkedõknek."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!