Mata a szurkolók kérdéseire válaszol

A szurkolók a klub hivatalos facebook oldalán tették fel a kérdéseiket Juannak...


Most már berendezkedtél az Old Traffordon, de milyen érzés volt kifutni a pályánkra a legelsõ alkalommal? 

Neeraj Chawla
Rengeteg érzés kavargott bennem. Nehéz ezt szavakkal leírni. Játszottam, boldognak éreztem magam, gyõztünk (a Cardiff ellen), és éreztem azt a szeretetet amit a közönség sugároz felém. Nagyszerû nap volt, rengeteg érzelemmel és erre mindig emlékezni fogok.
 
Láttam, hogy nemrég a Manchester United múzeumban nézelõdtél - mennyire nyûgözött le az amit láttál?
Hannah Clarke
Mindenki ismeri ennek a klubnak a történelmét, de amikor ezt konkrétan láthatod, beleértve a trófeákat is, csak akkor fogod fel igazán, hogy ez mennyire bámulatba ejtõ. Számomra mindig is hasznos volt tudni a csapatom történelmét, és úgy gondolom, hogy ennek a klubnak van a legjobb történelme az országban.
 
 
Ki fõz jobban, te, vagy a legjobb barátod, David De Gea?
Jerry Ferguson
Szerintem mind a ketten a legrosszabbak vagyunk! (nevet) Szeretnék jobban fõzni. A barátaim azt mondják, hogy a fõzés segít egy kicsit lazítani, szóval megpróbálok majd többet tanulni.
 
Ki volt a bálványod a futballban amikor még fiatalabb voltál?
Becca Meagan
Roberto Pompei volt ez egyik. Õ a Real Oviedoban volt középpályás, abban a csapatban amelyiknek szurkoltam és amelyiket még mindig támogatok. Eközben argentín válogatott is volt. Aztán ott volt Pablo Aimar, aki szintén argentína színeiben szerepelt, amikor pedig a Real Madridnál voltam, Zinedine Zidane játékát imádtam nézni. Hihetetlen eleganciával játszott.
 
Mi a legnagyobb szenvedélyed a labdarúgáson kívûl?
Chris Hempston
Sok mindent élvezek. Szeretek olvasni, vagy filmeket, sorozatokat nézni amikor utazunk a csapattal. Amikor szabadnapom van, szeretem felfedezni a város körüli helyeket, vagy azokat a falvakat amik közel vannak a házamhoz. Én egy kíváncsi ember vagyok. Szeretek sok különbözõ dologgal tisztába lenni.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!