James Wilson megérdemelne egy esélyt

Mivel a szezon végéhez közeledve a Vörös Ördögök számára már nem sok minden forog kockán, a fiatal játékos megkaphatná a lehetõséget a bizonyításra.


A United szurkolók szokatlan helyzetben vannak - nem sok mindenért játszhat a csapat az utolsó hetekben.

 
David Moyes rögtön a Bayern München elleni vereség után kijelentette, hogy az egyik legfontosabb feladata a következõ szezonban, visszavezetni a csapatot Európa elitjébe.
 
"Muszáj a Bajnokok Ligájában szerepelnünk" - mondta Moyes.
 
"Most arra fókuszálunk, hogy olyan csapatunk legyen amelyikkel vissza tudunk térni ebbe a sorozatba."
 
A Vörös Ördögök menedzserének nagy bánatára, egyelõre még nem tudja leigazolni azokat a játékosokat akiket szeretne.
 
Ez azt jelenti, hogy most arra kellene koncentrálnia, hogy minél többet megtudjon azokról a játékosokról akiket meg akar tartani.
 
Chris Smalling és Phil Jones jól jöhet ki ebbõl a helyzetbõl, mivel valószínûleg Moyes õket fogja játszatni a védelem közepén a szezon hátralévõ részében.
 
 
Adnan Januzaj, Shinji Kagawa és Juan Mata is több idõt kaphatnak majd, hogy még jobban kibontakozhasson közöttük az egyelõre még minimális összhang, és mivel Robin van Persie sérült, Wayne Rooney pedig lehet, hogy szintén pihenõre fog kényszerülni, van egy kiadó hely a csatárposzton.
 
És itt jön képbe James Wilson.
 
A 19 éves játékost Moyes azzal már egyértelmûen elismerte, hogy helyet adott neki a cserepadon a Newcastle elleni, 4-0-ás gyõzelemmel végzõdõ meccsen.
 
Ennek ellenére a menedzser még nem látta jónak, hogy debütálnia kellene az elsõ csapatban egy rutin gyõzelem alkalmával.
 
Két nappal késõbb Wilson viszont bemutatta, hogy miért is lenne érdemes megadni neki az esélyt a következõ alkalommal.
 
Az U21-es bajnokságban az Aston Villa ellen vágott egy hatalmas gólt az Old Traffordon, mindezt Moyes és Phil Neville szeme láttára.
 
 
Ezután is kulcsszerepe volt a kényelmes 3-0-ás gyõzelemben, ezzel pedig ismét megfelelt a frissen támasztott elvárásoknak.
 
A mérkõzés elött az utánpótlás csapat edzõje, Warren Joyce a következõket mondta: "Nagyon nagy potenciál van benne és remek érzéke van a gólszerzéshez, de továbbra is keményen kell dolgoznia."
 
"Azt kell, hogy mondjam, hogy nincs elszállva magától, de most, hogy egy kis siker érte, muszáj még keményebben dolgoznia."
 
"Játszania kell a meccseken, és minden mérkõzésen gólt szerezni mostanól fogva a szezon végéig. Most ezt kell kitûznie maga elé."
 
Ezért kellene Moyesnak bátran megadnia Wilsonnak azt a lehetõséget, hogy egy fokkal feljebb tudjon lépni.
 
A Unitednél abban reménykednek, hogy nem lesz több ilyen jelentéktelen szezon finálé mint az idei, de addig is a lehetõ legtöbbet kellene belõle kihozni.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!