Smallingot bántja a United formája

Chris Smalling elárulta, szenved, amiért a Manchester United nincs harcban a Premier League bajnoki címéért.


Áprilisban nem megszokott módon a Manchester United számára szabad volt a hétvége, miután bajnoki ellenfelük, a Hull City az FA kupa elõdöntõjében volt érdekelt vasárnap. Így aztán Smalling és társai a kanapéról nézve szemlélhették, amint a Manchester City és a Liverpool bajnoki döntõbe illõ mérkõzésen megküzd egymással a bajnoki címért.

 

Az Inside Unitedben leközölt interjúban az egykori Fulham játékos elárulja, nagyon frusztrálja a Vörös Ördögök kiszámíthatatlan formája, de eltökélt azt illetõen, hogy a klub a következõ szezonra visszafog találni a helyes útra.

 

"Furcsa érzés sokunk számára, hogy olyan helyzetben találuk magunkat, mint amilyen most vagyunk" - kezdte az angol válogatott védõ.

 

"Azelõtt, hogy a csapathoz igazoltam volna, és azóta is mindig harcban állt ez a klub a bajnoki címért."

 

"Bármikor sikerült valamilyen fejlõdést bemutatnunk ebben a szezonban, azt nem követte újabb elõrelépés a következõ két-három mérkõzésen, ami eléggé csalódást keltõ. Ez nagyon bánt minket. Tudom, hogy a szurkolók is hogyan szenvednek ettõl, és mi is ugyanezt éljük át."

 

"Szeretném, ha a szurkolók tudnák, mi mindig küzdünk és azon vagyunk, hogy fejlõdjünk, és remélhetõleg sikerülhet egy jobb szériát futnunk mostantól a szezon végéig, mert a szurkolóink megérdemelnék."

 

 

Smalling kijelentette, rengeteget tanultak ebbõl a szezonból, a Manchester United pedig azon lesz, hogy a 2014/2015-ös szezonban helyre tegyék a dolgokat, már az augusztusi idénykezdettõl fogva.

 

"Megtanultuk, hogy nem vehetjük biztosra azt, amit a korábbi években elértünk" - tette hozzá.

 

"Szerintem ez a tapasztalat segít majd minket abban, hogy biztosra menjünk azt illetõen, hogy ez ne fordulhasson elõ többé."

 

"Kemény feladat elé állítottuk magunkat azáltal, hogy nem kezdtük jól a szezont, de a következõ szezont megelõzõen biztosíthatok mindenkit abban, hogy keményebben fogunk dolgozni, mint valaha, hogy ezt elkerüljük. Ez a klub megérdemli, hogy az élen álljon és a bajnoki címért küzdjön, és remélhetõleg ez az állapot elég gyorsan eljöhet újra."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!