Fellaini pályára léphet az Everton ellen

David Moyes megerõsítette, hogy Rafael biztosan nem fog játszani a vasárnapi, Everton elleni bajnokin, de azt is elmondta, hogy Fellaini és Rooney is bevethetõ lesz volt klubja ellen.


Rafael és Fellaini is hiányzott a United legutóbbi mérkõzésérõl, a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntõrõl, de Fellaini pénteken a csapattal edzett és pályára léphet majd a Goodison Parkban. Jonny Evans bár még mindig nincs teljesen rendben, egyre jobb állapotban van.

 

 

"Fella nem játszott a Bayern ellen, de számítunk rá, hogy jó állapotban térhet vissza, mert egész héten velünk edzett" - magyarázta Moyes. "Jonny [Evans] egyre jobb állapotban van, de Rafa semmiképpen sem léphet majd pályára holnap."

 

"Rooney egész héten nagyszerûen edzett és remek formában van. Remélhetõleg tökéletes állapotban lesz, hiszen a lábujjával voltak problémái. Nagyon jól edzett a héten."

 

"Robin Hollandiában van és folyamatosan gyógyul és körülbelül négy-hat hétig nélkülöznünk kell a játékát" - tette hozzá Moyes. "Jövõ héten talán már többet tudunk mondani. Az orvosi stáb járt kint nála a héten, hogy megfigyeljék, hogyan halad a gyógyulása."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!