Rooney harcra kész

Wayne Rooney elárulta, frusztráló volt számunkra az a 10 napos várakozás, amely a Húsvétvasárnapi, Everton elleni bajnokit elõzte meg, tétmérkõzés nélkül.


A Vörös Ördögök utoljára Németországban, április 9-én léptek pályára, amely végül a Bayern München elleni Bajnokok Ligája párharcban csalódást jelentõ eredménnyel ért véget.

 

Rooney, aki legutóbbi lábfej problémáit követõen egész héten edzhetett, szerint minden csapattársa már nagyon várja, hogy pályára léphessen korábbi együttese ellen, és bár ebben az évben nem a bajnoki címért kell harcolniuk, a csatár kijelentette, hogy játékostársaival eltökéltek azt illetõen, hogy a lehetõ legjobb módon tudják befejezni ezt az idényt.

 

"Ha kiesel egy sorozatból, minél gyorsabban újra pályára akarsz lépni, úgyhogy az, hogy ennyi szünet következett számunkra, elég nehéz volt" - kezdte Rooney a MUTV-nek adott exkluzív interjúban.

 

"De szerencsére sikerült néhány jó edzést magunk mögött tudnunk, és így legalább megfelelõ módon fel tudtunk készülni a vasárnapi összecsapásra."

 

"Csalódást keltõ és frusztráló, hogy nem harcolhatunk a bajnoki címért, de tovább kell mennünk elõre és mérkõzéseket nyerve megfelelõen kell befejeznünk a szezont. Ez nem szép, de ilyen a futball - néha nyersz, néha nem. Gyorsan túl kell tennünk magunkat ezen és meg kell próbálnunk jól teljesíteni az utolsó öt fordulóban, a maximálisan megszerezhetõ pontmennyiséget begyûjtve. Ezek nagy mérkõzések - még ha nem is trófeáért harcolunk, akkor is szeretnénk jól zárni a szezont."

 

 

Amikor arról kérdezték, fontos-e a United számára, hogy jövõre is az európai kupaporondon bizonyíthassanak, Rooney így felelt:

"Igen, azt hiszem. Mindenki a Bajnokok Ligájában szeretne játszani, de nagyon fontos, hogy a lehetõ legelõkelõbb helyen végezzünk a bajnokságban, és ha ezzel együtt jár, hogy jövõre az Európa-ligában szereplünk, akkor legyen úgy."

 

"Az egy nehezen megnyerhetõ sorozat, úgyhogy ha sikerül kvalifikálni magunkat, hogy indulhassunk, minden erõnkkel azon kell lennünk, hogy helyt tudjunk állni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!