Mata blogja: Megõrjít ez a vereség

Heti bejegyzésében a Manchester United középpályása, Juan Mata a húsvét vasárnapján lejátszott, Everton elleni nehéz meccsrõl írt.


Tudom, hogy nyerhetsz vagy veszíthetsz, ez cska sport és része a játéknak, de nagyon utálom ezt az érzést.

 

Nagyon csalódott vagyok ma. Így érzel, mikor két hetet vársz a következõ mérkõzésre, készülsz, majd nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan akarod. Ez történt a Goodison Parkban és az igazat megvallva, nem ez volt az elsõ eset, mint tudod. Õszintén szólva, minden jól indult, a szurkolóinkért akartunk nyerni, de a büntetõbõl elért elsõ góljuk csapás volt számunkra. Náluk pedig épp ellenkezõ hatást váltott ki: az Everton sokkal nagyon önbizalommal játszott utána, különösen a második góljukat követõen, minek pillanatában már úgy alakult a meccs forgatókönyve számukra, ahogy akarták.

 

 

Erõfeszítéseink és a találkozó végi lehetõségeink ellenére nem sikerült visszajönnünk a meccsbe és amit a bajnoki tabella mutat, azt sem a klub, sem a drukkerek nem érdemlik meg. Végig harcolni fogunk, ez a legkevesebb, amit tehetünk, mert õszintén hiszem, hogy számos jó eredménnyel tartozunk a szurkolóinknak, fõleg az Old Traffordon. Három találkozón maradt hazai pályán (Norwich, Sunderland és Hull City ellen), valamint a Southampton ellen idegenben. Sajnos az egyetlen cél elõttünk az, hogy a lehetõ legtöbb pontot begyûjtsük ezeken a meccseken és a lehetõ legmagasabb helyen végezzünk a bajnokságban.

 

Remélem, hogy a következõ összecsapás a lehetõ leghamarabb jön, mert ez a rossz érzés megõrjít. Köszönöm az összes támogató üzeneteiteket a jó idõkben, de különösen a rossz idõszakokban. Nélkületek minden sokkal bonyolultabb lenne!

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!