A mesteri Mata lenyûgözte Ryant

Ryan Giggs elégedett volt, amilyen hatást kifejtett Juan Mata a Norwich elleni gyõzelem alatt, valamint azzal, ahogyan reagált a spanyol arra, hogy nem került a kezdõcsapatba.


Nem sokkal azt követõen, hogy egyórai játék után Danny Welbeck helyére beállt, Mata remekül tette bele a lábát Phil Jones beadásába és szerezte meg csapata harmadik gólját, majd Antonio Valencia próbálkozásába ért bele, amivel megduplázta góljai számát a találkozón. A gólok mellett számos alkalommal gyötörte a vendégeket a rá jellemzõ, finom érintéssel, miközben Giggs csapata a még nagyobb arányú gyõzelmért hajtott.

 

Januári átigazolása óta a szombati meccs volt az elsõ, hogy a spanyol nem a kezdõben, hanem a cserepadon kapott helyet és csupán a Bajnokok Ligája mérkõzéseit kellett kihagynia Vörös Ördögként.

 

 

A United ideiglenes menedzsere elismerte, ez a döntés, társítva a többivel azért, hogy a kezdõben olyanok szerepeljenek, akikkel Giggs a legtöbbet játszott együtt, a legnehezebb döntés volt számára.

 

"Nehéz döntés volt, mert így sok játékost ki kellett hagynom" - nyilatkozta a United legendája.

 

"Csalódott volt, de ezt is vártam. Furcsa lenne, ha nem lenne az, de megmutatta klasszisát, milyen játékos és milyen profi is õ. Fél órán át oktatott, zseniális volt, nagyon örültem neki, mert nem könnyû ez, fõleg mivel magas ára volt."

 

"Az, hogy nem kezdett, elszomorította, de nagyon örülök, hogy beállt és ilyen hatással volt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!