Mata blogja: Sajnálom, hogy vége a szezonnak

Hetente megjelenõ blogjában a születésnapos Juan Mata úgy érzi, a szurkolók megérdemelték a szombati napot, amire sokáig emlékezhetnek.


Szeretnék köszönetet mondani az összes gratuláló és támogató üzenetért, amit a norwich elleni mérkõzés után kaptam. Rendkívül fontos volt ez a gyõzelem számunkra, amivel egy komplikált, nagy változásokkal tarkított hetet zártunk le boldogan.

 

Miután sok évig sikeres volt a pályán, Ryan Giggs-nek ez volt elsõ menedzseri meccse és az az igazság, minden jól ment. A szurkolóink megérdemelték ezt. Megérdemeltek egy ilyen arányú sikert, mert túl sokszor mentek haza lehorgasztott fejjel ebben a szezonban. Ez az, amit megpróbálunk majd tenni a többi találkozón is.

 

Persze a hét elejérõl sem akarok megfeledkezni, David Moyes nem menedzserünk többé. Neki és stábjának a legjobbakat kívánom a jövõre nézve, köszönöm neki, hogy folyamatosan érdeklõdött irántam és köszönöm azt a jelentõs munkát, amit az átigazolásom során tett és amivel Manchester United játékossá váltam.

 

 

A szezon megy tovább, bár már csak három mérkõzés van hátra, ami szomorúvá tesz, mivel igazán jól érzem magam és szeretném, ha ez a Premier League eltartana még néhány hétig.

 

Végezetül, amikor ezeket a sorokat olvassátok, már április 28-a lesz. Huszonhat évvel ezelõtt ezen a napon jöttem a világra. Hogy repül az idõ! Örülök, hogy egy újabb születésnapot ünnepelhetünk meg és hogy rengeteg ember van körülöttem, akik szeretnek és támogatnak folyamatosan. Tudom, hogy ezen emberek mindig ott lesznek velem és ez a legnagyobb ajándék.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!