Anders: Zárjuk jól a szezont!

Anders Lindegaard szerint fontos, hogy a Manchester United gyõzelmi szériával fejezze be ezt a szezont és némi lendületet vegyen a következõ idényre.


A Vörös Ördögök elõtt esély nyílt, hogy a Norwich elleni sikerre építsenek a következõ két hazai mérkõzésen is - a Hull és a Sunderland látogat az Old Traffordra -, mielõtt lezárnák a szezont a Southampton otthonában.

 

A Kanárik elleni 4-0-s siker - Ryan Giggs elsõ meccse United-menedzserként - lendített a csapatszellemen, de a dán hálóõr úgy érzi, nem szabad, hogy veszítsenek koncentrációjukból és a hazai pálya elõnyét teljesen ki kell használni az elkövetkezendõ két találkozón.

 

"Úgy gondolom, határozottan nyertünk valamit abból, amit tettünk" - kezdte Lindegaard. "Ezen a maradék pár mérkõzésen letehetünk jelzésértékû dolgokat, amikre építhetünk a következõ szezonban. Nagyszerû lehetõség ez arra, hogy visszanyerjünk valamennyit az önbizalmunk terén a csapat és a szurkolók szempontjából is."

 

 

A 30 éves kapus meggyõzõdése, hogy a klub legnagyobb játékosa révén a United jól zárhatja a mostani szezont.

 

"Olyan valaki vezet minket, mint Ryan Giggs, akit a világon mindenki tisztel azért, amit elért a labdarúgásban. Azt kell mondjam, nagyszerû volt, mindent nagyon profin kezelt. Úgy tûnt, hatalmas tekintéllyel és tisztelettel lépett erre a szintre, egyáltalán nem tûnt olyannak, aki megrendült lenne. Talán ez a legnehezebb menedzseri munka, de nagyszerûen tette a dolgát."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!