Januzaj inspirálja a fiatalokat

A Denzil Haroun Év Legjobb Tartalékjátékosa díjra esélyeses három fiatalt a tavalyi gyõztes, Adnan Januzaj inspirálja.


Miután 2013-ban a legtöbb szavazatot kapta, a belga tinédzser egyre nagyobb sikereket ért el és a ranglétrán történt felkapaszkodása megmutatta, továbbra is ott a lehetõség mindenki számára, hogy bekerülhessen az elsõ csapatba. Idén az U21-esek edzõi stábjának jelölése alapján Reece James, Saidy Janko és Charni Ekangamene verseng a rangos elismerésért.

 

"Jelöltnek lenni nagyon örvendetes számunkra" - mondta James a ManUtd.com-nak. "Nézd meg, ki nyert tavaly és mit ért el azóta! Mindannyian ugyanerre törekszünk."

 

"Adnan tavaly velünk volt még az U21-ben és mi mindannyian felnézünk rá és mindazon dologra, amit már elért pályafutásában. Hatalmas léptekkel halad, ezt pedig mi is meg akarjuk tapasztalni."

 

 

A svájci fiatal, Janko is nagyon örül a jelölésnek, de õ már a Liverpool elleni, U21-es bajnoki elõdöntõre is figyel.

 

"Büszke vagyok és örülök a jelölésnek" - lelkendezett Saidy. "Szép dolog. Tavaly Adnan nyert, aki most már az elsõ csapatnál van és az Év játékosa címért is versenyben van."

 

"Mint csapat, be kellett jutnunk a rájátszásba és remélhetõleg a döntõbe tudunk jutni és meg is tudjuk nyerni a sorozatot. Nehéz szezon volt ez a klub életében, de reméljük, hogy tudunk nyerni valamit."

 

A sokoldalú középpályás, Charni Ekangamene - aki az utóbbi idõben leginkább a védelem közepén operált - szeretné fenntartani a belga vonalat a díjért folyó versengésben.

 

"Nagyon szép dolog a jelölés, meg is lepett engem" - ismerte el Charni. "Kölcsönben voltam és ez egy nagyon nehéz szezon számunkra, ráadásul nagyon nehéz kiválasztani játékosokat. Ezért is lepett meg a választás, de nagyon boldog vagyok miatta. Tavaly Marnick {Vermijl} és Adnan is a jelöltek között voltak, mindketten belgák, most pedig én vagyok ott. Adnan megnyerte a díjat, most pedig az elsõ csapatnál van. Mindannyiunk számára jó példával szolgál."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!