Rooney játéka kérdéses

Wayne Rooney szereplése kérdéses holnap a Sunderland elleni bajnoki mérkõzésen, ám Robin van Persie visszatérhet, hiszen felépült térdsérülésébõl.


Ryan Giggs - aki azt is elmondta, hogy menedzseri feladatai ellenére akár saját magát is pályára küldheti - a mai sajtótájékoztatóján reagált a Rooney állapotáról megjelent pletykákra. Eközben van Persie arra törekszik, hogy ismét a csapatba kerüljön azok után, hogy hazájában kezelték sérülését, ám a menedzser nem fog kockáztatni, ha nem 100%-os az állapota.

 

"Néhány srácnak voltak nehézségeik" - derült ki Giggs mondanivalójából. "Wayne-nek és Anders-nek [Lindegaard] is. Wayne az ágyékával bajlódik. Óvatosan kell kezelni ezt, mert az immunrendszere is legyengült kicsit, de Wayne, mivel Wayne, játszani akar. Rajta tartjuk a szezmünket a következõ 24 órában."

 

 

"Robin a héten visszatért az edzésekhez és remekül nézett ki. Függetlenül attól, hogy holnap esetleg túl korai lenne õt bevetni, meglátjuk, hogy lesz ma. Ezen a héten igazán jól nézett ki."

 

A Fekete Macskák csapata három korábbi United játékossal látogat holnap az Old Traffordra, hiszen náluk játszik Wes Brown, John O'Shea és Phil Bardsley is.

 

"Nagyszerû látni Wes és Sheasy visszatérését, na meg persze Philét is. Amilyen szolgálatot tettek ezen játékosok a klubunkért, azt soha nem fogjuk elfelejteni. Remek játékosok voltak."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!