Cleverley magabiztosabb lett

Tom Cleverley elismert, miután bekerült Ryan Giggs elsõ kezdõcsapatába, lökést kapott önbizalom terén.


A középpályás azóta nem lépett pályára, hogy a városi derbin szerepelhetett a kezdõben - a félidõben lecserélte õt David Moyes menedzser - ám a Norwich ellen 4-0-s sikerhez segítette csapatát és szeretné megtartani helyét a nehéz szezon utolsó három találkozójára is. Mivel a világbajnokság már a látóhatáron van, ez esélyt adott neki, hogy emlékeztetõt nyújtson képességeirõl.

 

"Amikor valakivel 3-4 évig együtt játszottál, majd az illetõ menedzserként folytatja, az furcsa helyzet" - mondta Clev az MUTV-nek. "Jó, hogy egyenesen a kezdõbe tett és a srácok jó, támadó teljesítményt nyújtottak, amire építenünk kell ezen a héten."

 

Mikor arról kérdezték, Giggs döntése személy szerint lökést adott számára önbizalom terén, Tom így felelt: "Igen, úgy vélem kicsit igen. Kissé alacsonyan volt az önbizalmam elõtte. Idõnként igen nehéz szezon volt ez nekem, de Giggsy-nek volt 1-2 jó szava felém a héten."

 

"Boldog voltam, hogy az elsõ kezdõcsapatában lehettem. Remélem, hogy erre építeni tudok a maradék három mérkõzésen, önbizalmamat fel tudom építeni és vissza tudom szerezni élességemet."

 

 

Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya korábban elmondta, az elmúlt pár hónap nem fogja befolyásolni abban, hogyan állítsa össze a Brazíliába utazó keretét, hanem a teljes selejtezõ alapján mérlegel majd, amely során Cleverley rendszeresen szerepelt.

 

"Játszani a hazádért, kint lenni a világbajnokságon, különösen Brazíliában, az fantasztikus eredmény lenne. Az utóbbi két év során ott voltam a csapatban, így természetesen csalódott lennék, ha nem mehetnék. De rengeteg nagyszerû játékos van ebben az országban, kemény a verseny a helyekért, majd meglátjuk, mi lesz."

 

"Nyilván ha azt mondja, hogy a kétéves idõszakot nézi, az kedvezne nekem. Tíz selejtezõbõl hét meccsen játszottam és mindig a keret tagja voltam. Remélhetõleg ezt is szem elõtt tartja, de más játékosok fantasztikusak voltak ebben a szezonban."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!