Giggs becsüli védõpárosát

Ryan Giggs hiszi, hogy Rio Ferdinand és Patrice Evra még sok dolgot tud felmutatni a Unitednél és fontos szerepeket tudnak majd betölteni a Vörös Ördögök következõ idényében.


Mindkét védõ szerzõdése lejár a nyáron, ami sok spekulációt keltett, vajon hol fognak játszani 2014/15-ben. Pénteken, a meccs elõtti sajtótájékoztatón megkérdezték Giggs-t, hogy a szezonon túl is a csapat részét képezi majd a két játékos.

 

"Úgy gondolom, igen" - mondta Giggs a riportereknek. "Jó szolgálatot nyújtottak a csapatnak és mindketten fittek, szóval nem látom okát, hogy miért ne [legyenek a tagjai a csapatnak jövõ évben]. Ez egy csoportos megbeszélés Pat, Rio és Ed Woodward között, és akárki lesz a menedzser a következõ szezonban, úgy gondolom, hogy sokat tudnak majd nyújtani a klubnak õkés részei lehetnek a Manchester Unitednek."

 

 

Miután elmagyarázta nézeteit a játékosok megtartásáról, Giggs-t megkérdezték a United nyári átigazolási tevékenységeirõl is. A Vörös Ördögök legendája elmagyarázta, annak ellenére, hogy a munkát meg kell csinálni, biztosra veszi, hogy a mostani csapat még mindig a legnagyobb tiszteletben van tartva.

 

"Amit látok, az minõség a klubnál" - nyilatkozta a menedzser. "Mindig erõsíteni akarsz, mindegy, hogy sikeres voltál vele vagy nem. Ha vannak játékosok, akik fejleszteni tudnak, vagy elõre tudnak vinni, akkor meg kell próbálnod megszerezni õket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!