Shinji bízik a sikerben

Shinji Kagawa biztos abban, hogy nehéz mérkõzés vár a csapatra a kiesés ellen harcoló Sunderland ellen, de a Norwich City elleni 4-0-s siker után továbbra is bízik a sikerben.


A Fekete Macskák jó formában érkeznek az Old Traffordra, hiszen döntetlent játszottak a Manchester City-vel, majd két, lenyûgözõ gyõzelmet arattak a Chelsea és a Cardiff City ellenében. Ezek tudatában a mai mérkõzés akár banánhéjként is szolgálhat a Vörös Ördögök számára és ártó lehet minden olyan tervre, mely a szezon erõs befejezésérõl szól.

 

Azonban a United Review legújabb számának adott exkluzív interjúban Kagawa igazán optimista volt: "A Sunderland nagyon jó formában van az utóbbi idõben. Figyelemre méltõ, hogy idegenben döntetlent és gyõzelmet értek el a Chelsea és a Manchester City ellen, hisz mindkettõ rendkívül nehéz találkozó volt."

 

"Helyezésük ellenére is jó formában vannak és miként életükért harcolnak, tudjuk, hogy mindent beleadnak, hogy újra jó eredményt érjenek el ma. Készen kell állnunk erre. Tudjuk, hogy mindig nehéz olyan csapatok ellen játszani, akiknek ilyen egyértelmû céljaik vannak."

 

 

"A Norwich elleni meccs sem volt könnyû, bár könnyebbé tettük az életünket az elsõ góllal és azzal, hogy nem álltunk le. Fontos lesz ma is, hogy megszerezzük az elsõ találatot. Ha sikerülne hamar elõnybe kerülni, akkor zökkenõmentesen játszhatnánk. Az Old Trafford hangulata olyankor, mikor mi szerezzük az elsõ gólt, mindig lökést ad a játékosoknak."

 

A mai találkozó egy januári, Capital One Cup vereség emlékeit is felidézi, egy olyan tizenegyes párbaj utáni kiesést, melyet Kagawa szívesen megbosszulna: "A vereség azon módja - tizenegyesekkel kikapni az Old Traffordon - egyáltalán nem elfogadható. Kötelezõ most nyerni és a tõlem telhetõ legjobbat próbálom nyújtani, hogy így is legyen."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!