Felemás emlékek Januzajban

Adnan Januzajnak, a Manchester United fiatal játékosának vegyes emlékei vannak a mai ellenfélrõl.


Az Inside Unitednek adott interjúban a belga ígéret visszatekintett az elsõ csapatnál töltött bemutatkozó szezonjára és felidézett néhány kulcsmomentumot. A Fekete Macskák kiemelt szerepet töltenek be nála, hiszen ellenük szerepelt elõször kezdõként és az õ két góljával nyertek a Vörös Ördögök 2-1-re.

 

"Életem egyik legszebb napja volt" - mondta Adnan a magazinnak. "Két gólt szereztem bemutatkozásomon. A második nehezebb volt, mert a tizenhatos szélénél kaptam a labdát és nehéz volt onnan betalálni. Csak ellõttem és reméltem, hogy a labda bemegy. Boldog voltam aznap és mindig különleges emlék lesz az."

 

 

Bár Januzaj dinamikus produkciót nyújtott a Sunderland ellen, a dolgok nem alakultak jól csapat szinten, amikor Gus Poyet csapat a Ligakupából az Old Traffordon ejtette ki a Unitedet 2014 januárjában.

 

Annak ellenére, hogy a manchesteriek ismét 2-1-re nyertek, mivel a párharc elsõ mérkõzésén ugyanilyen arányú vereséget szenvedtek, büntetõpárbaj következett, ami után a csapat kiesett és így nem jött össze a városi derbi a sorozat döntõjében. Januzaj tizenegyesét vito Mannone védte és bár a fiatal egyike volt a négy United játékosnak, akik kihagyták a büntetõket, így is nagyon megviselte ez a tinédzsert.

 

"A Sunderland elleni vereség egy rossz emlék. Az volt az elsõ csalódásom, mert kihagytam a büntetõmet és nem tudtunk nyerni, így ez volt az elsõ rossz dolgom a klubnál."

 

"Tudom, hogy mások is kihagyták közülünk, de én be akartam lõni az enyémet. Nagyon nehéz volt, mert hosszabbítást is játszottunk, majd jöttek a büntetõk is,  így egy hosszú este volt az."

 

"Rossz érzés volt, amikor kihagytam, de tanulhatsz az ilyen hibákból. A következõ alkalommal már tudni fogom ezt és be fog menni."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!