Giggs reméli, hogy Rooney visszatér

Ryan Giggs optimista Wayne Rooney visszatérését illetõen a United idei utolsó hazai találkozója, a keddi Hull City elleni összecsapás alkalmával.


A Vörösök Ördögök csatára - aki 19 gólt szerzett, és 40 alkalommal szerepelt idén a United színeiben- kimaradt a szombati 1-0-ás vereséggel végzõdõ a Sunderland elleni  összecsapásból. Rooney a hírek szerint lágyékhúzódással bajlódik és ez kétségessé teheti a szezon utolsó két mérkõzésén való szereplését.

 
Giggs azonban a hétvégi találkozót követõen pozitív hírekkel szolgált Rooneyval kapcsolatban: "Remélhetõleg még szerephez jut ebben a szezonban. Odafigyelünk a visszatérésére, úgy gondolom keddre már bevethetõ lesz és remélhetõleg szerepelni is fog."
 
 
A szezon utolsó hazai mérkõzése mindig fontos a rajongók számára, és a United ideglenes menedzsere arra törekszik, hogy ez egy pozitív élmény legyen a számukra. Giggs azt is elárulta, hogy szeretné, ha a csapatkapitány Nemanja Vidic is méltóképpen elbúcsúzhatna a szurkolóktól. 
 
"Az utolsó hazai meccsünkön természetesen pozitív eredményt szeretnénk elérni" - mondta Ryan. 
 
"Vida zseniális játékosa volt az elmúlt években a csapatnak, õ talán a legjobb védõ akivel valaha játszottam, pedig már volt alkalmam jó néhányukkal együtt dolgozni. Õ egy zseniális futballista és nagyon fog nekünk hiányozni." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!