Mata blogja: Zárjunk gyõzelemmel!

Hetente megjelenõ blogjának legújabb fejezetében Juan Mata elárulta, a Vörös Ördögök eltökéltek, hogy az idei szezon utolsó hazai találkozóján visszafizessenek valamit a szurkolóknak egész éves buzdításukért cserébe.


Ez egy újabb olyan hétfõ, amikor arról kell beszélnem, hogy a hétvégi eredményünk miatt elégedetlen vagyok. Legutóbbi szombaton nem nyertünk, de nem is játszottunk úgy, ahogyan akartunk és ahogy kellett volna. Jól éreztem magam a pályán, de a Sunderland elsõ helyzetébõl gólt szerzett, mi pedig nem tudtunk visszajönni a meccsbe a második játékrészben.

 

A jó dolog az, hogy kedden ismét az Old Traffordon játszunk, ezúttal a Hull City ellen. Ez az idei szezon utolsó hazai mérkõzése, mi pedig tisztességesen akarunk búcsúzni a szurkolóktól, jó játékkal és gyõzelemmel. Jelentõs támogatást nyújtottak az elmúlt év során, ami megmutatta a klub nagyságát, szurkolóink hûségét a jó és különösen a rossz pillanatokban.

 

 

Ezen kívül még egy mérkõzésünk lesz a Premier League-ben, a Southamptonhoz látogatunk vasárnap. Utána eljön az idõ, hogy kielemezzük a klub bonyodalmakkal teli szezonját, bár biztos vagyok abban, hogy a jövõ újra fényes lesz, címekkel és a szurkolóink számára sok-sok örömmel, mert ezt érdemlik.

 

Õszintén szólva, ahogyan az utolsó bejegyzésemben is említettem, személyes perspektívából úgy érzem, rövid volt ez a szezon. Jól érzem magam, továbbra is gólokat akarok szerezni, gólpassszokat adni, mint ahogyan erre képes voltam áprilisban. Már csak két meccs maradt, megpróbálom a legjobbat kihozni ezekbõl.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!