Vidic: A búcsú interjú

Nemanja Vidic bevallja, fogalma sincs, milyen érzelmeket szül majd benne az, amikor ma este tiszteletkört tesz a szurkolók elõtt, miután lejátszotta utolsó meccsét az Old Traffordon, mint a Manchester United játékosa.


A Hull City elleni, ma esti összecsapás megrendítõnek ígérkezik a szerb számára, aki reméli, hogy csapatkapitánykényt vezetheti ki a Vörös Ördögöket, mielõtt nyáron az olasz Interhez csatlakozna. Mint ilyen, természetesen szomorú alkalom lesz ez Vida számára, ám eltökélt, hogy gyõzelemmel hajoljon meg az Álmok színházának közönsége elõtt.

 

"Soha nem tudhatod, milyen érzelmek törnek fel belõled" - magyarázta Nemanja a United Review-nek. "Megpróbálhatod megjósolni, de elõtte nem voltam érzelmes és még nem sírtam! Majd meglátjuk, mi lesz a mérkõzés után. Szomorú pillanat lesz."

 

"Mivel nem tettük jól a dolgunkat ebben a szezonban, ez a séta nem lesz ugyanaz, mint volt oly sok éven át, amikor mindig valamit ünnepeltünk az utolsó meccset követõen. Immár ez egy eséllyé vált, hogy megköszönhessük a szurkolóinknak az egész éves támogatásukat, azt hiszem, ez a legkevesebb, amit tehetünk."

 

 

"Úgy kell teljesítenünk ezeken a meccseken, hogy valami olyat adjunk nekik, ami miatt várni fogják a következõ szezont és hinni abban, hogy ez a csapat ismét nyerhet. Erre gondolnak a játékosok most - megpróbálni jó teljesítményt nyújtani és építkezni a következõ szezonra."

 

Mikor arról kérdezték, van-e valamilyen üzenete a szurkolók felé, Vida így felelt: "Köszönöm mindenkinek azt a támogatást, amit évek alatt kaptam. Tudom, hogy a jövõben támogatni fogom a klubot. Remélem, hogy annyi trófeát nyerünk majd az elkövetkezendõ nyolv évben, amennyit nyertünk az itt eltöltött nyolc év alatt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!