Evra szomorú Vidic távozása miatt

Patrice Evra bevallotta, szomorú lesz, amikor azt látja majd, hogy Nemanja Vidic távozik a Manchester Unitedtõl és az Interhez igazol.


Vidic elfogadta az olasz klub ajánlatát, így a szezon végén, amikor lejár szerzõdése a Vörös Ördögöknél, az Internazionale együtteséhez igazol nyolc és fél évvel azután, hogy 2006 januárjában - ugyanakkor, mikor Evra - az Old Traffordra költözött.

 

"Fájdalmas elveszíteni Vidát" - mondta a francia, aki Sziklának becézi a szerb védõt. "Õ egy nagyszerû belsõ védõ. Mikor olyan játékosok távozását látod, mint Vidic, nagyon szomorúnak érzed magad."

 

Mindkét játékos angliai pályafutása nehezen indult be, ám hamar alkalmazkodtak és Európa egyik legjobb védelmét alkották éveken át, miközben számos elismerést szereztek.

 

 

"Amikor Vidáról beszélek az olyan, mintha magamról beszélnék" - folytatta Pat. "Egy idõben csatlakoztunk a klubhoz. Emlékszem, nagyon kemény volt az elsõ meccs. A tartalékok között szerepeltünk mindketten és nagyon gyengék voltunk."

 

"Rene Meulensteen volt akkoriban a tartalék csapat menedzsere és mindkettõnket leszedett a pályáról. Utána az öltözõben beszélgettünk egymással: 'Miért jöttünk a Manchester Unitedhez? Vissza kellene mennünk a régi klubunkhoz!'. Nehéz pillanat volt, de összetartottunk. Ugyanabból a szállodából mentünk edzésre és ugyanazokat a trófeákat nyertük. Igazán szomorú vagyok, hogy elveszítjük õt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!