Van Persie: Visszatérünk, hidd el!

Robin van Persie még mindig csalódott a sérülésekkel tarkított szezonja miatt, de úgy véli, õ és a United a következõ szezonban ismét teljes erõbedobással fog harcolni.


A 30 éves csatár igen sokat kihagyott a kiábrándító szezon során, kedd este csupán 27. mérkõzését játszotta a szezonban kedden, amikor a United 3-1-re legyõzte a Hullt és amin van Persie csereként állt be a bemutatkozó James Wilson helyére, majd góljával beállította a végeredményt.

 

Az immár teljesen felépült Robin elszánt, hogy segítse a Unitedet a visszavágásban és az MUTV-nek adott, mérkõzés utáni nyilatkozatában elmondta, biztos abban, hogy ez így is lesz.

 

"Fontos volt, hogy jól fejezzük be" - magyarázta Robin. "Persze az idény során sokkal jobban akartunk szerepelni, de nem így történt. Ez viszont jó volt."

 

 

Saját szezonjáról így vélekedett a holland csatár: "Kissé hullámzó volt, nem voltam teljesen rendben és ez az, amitõl minden kezdõdött. Egy teljes szezont le kell nyomni. Kihagyhatsz pár mérkõzést, de nem annyit, amennyit én hagytam ki."

 

"A fél szezont kihagytam. Csalódott vagyok emiatt. A következõ évben teljesen egészséges akarok lenni, jól teljesíteni és újra versenyezni. Biztos vagyok abban, hogy jövõre ismét versenyben leszünk.  Vissza fogunk térni, hidd el, vissza fogunk térni. Higgy nekem és mentsd el ezt az interjút!"

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!