Carrick: A bajnoki cím az egyetlen cél

Michael Carrick szerint csapattársaival együtt csak az érdekli õket, hogy jövõre megnyerjék a Premier League bajnoki címét, nem elégszenek meg azzal, hogy bejussanak a legjobb négybe.


Annak ellenére, hogy idén nem sikerült Bajnokok Ligáját érõ helyre érni, a középpályás elmondása szerint az Old Traffordon nem történtek változtatások az eddig jól megszokott szabványokon és elutasította azon elképzeléseket, hogy az elsõ helyen kívül bármi mást is megünnepelnének.

 

Carrick abban is hisz, hogy a klub jövõje fényes, mi sem bizonyítja ezt jobban Tom Lawrence és James Wilson keddi, kiváló bemutatkozása, akik a United akadémiájáról értek fel az elsõ csapatig. Bár egyértelmûen átmeneti idõszakot élnek meg a klubnál, a 32 éves játékos utalt arra, az elvárások még mindig ugyanazok.

 

"Figyelj, ez a klub mindig elõre halad és mindig próbálunk játékosokat felhozni, képzett játékosokat, akiket tovább fejlesztünk" - mondta Michael a ManUtd.com-nak. "Mondhatni, hogy ez valami másnak a kezdete, mert lesznek változások mostantól a következõ szezonig."

 

"Hogy mennyi változás, az majd kiderül, de a lényege az, hogy erõsebbek legyünk, javuljunk és jövõre visszatérjünk, harcban legyünk minden fronton ismét. Ez a célunk, ennél kevesebbre semmiképp nem törekszünk."

 

"Nincs mód arra, hogy megelégedjünk a top 4-be kerüléssel - mi nem ezt tesszük itt. Nem tudjuk megünnepelni, ha bejutunk a legjobb négybe, ez nem érdemel ünneplést. Mi a legelsõ helyért akarunk harcolni."

 

 

"Nem fogom azt mondani, hogy a következõ szezonban megnyerjük a bajnokságot, de ez a célunk, ennél kevesebbre nem érdemes gondolni. Természetesen az elsõ négybe kerülés nem olyan, amivel megelégednénk."

 

Mivel már csak egy mérkõzés maradt ebbõl a szezonból, a figyelem hamarosan a nyári átigazolásokra összpontosul, Carrick pedig elismerte, nagy aktivitás lesz az Old Traffordon, bár az angol válogatott középpályás meggyõzõdése, nincs szükség a keret teljes átalakítására.

 

"Könnyû azt mondani, hogy nagy változások lesznek, mivel nem volt jó szezonunk" - magyarázta Carrick. "De ha megnézzük a keretet, van néhány remek játékosunk."

 

"Persze valamilyen szinten valószínûleg kell változtatni, mert ez természetes olyan helyzet során, amiben most vagyunk, de nem változtathatsz túl sokat, az nehéz. Játékosokat hozni igen nehéz, de meglátjuk, hogy sikerül."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!