Adnan: Ronaldo inspirált

Adnan Januzaj bevallotta, rengetegszer figyeli Cristiano Ronaldo játékát, mert szeretné felülmúlni a Manchester United egykori szupersztárját.


Ronaldo rekordot döntött a Bajnokok Ligájában, hiszen a Bayern München elleni elõdöntõ visszavágóján szerzett két góljával már 16 találatnál jár az idei BL-ben, amire korábban még senki nem volt képes.

 

Mint Januzaj, úgy Cristiano is a kontinensrõl érkezett Manchesterbe, mint egy tapasztalatlan fiatal, ám elkötelezettsége és környezete révén mára már a világ egyik legjobb labdarúgójává vált a portugál.

 

Az Inside United júniusi számában megjelenõ exkluzív interjúban Januzaj elárulta, messzirõl nyomon követi Ronaldo teljesítményét.

 

 

"Sokszor nézem õt és próbálom ugyanazt tenni, amit õ tesz" - magyarázta a 19 éves támadó. "Õ egy nagyon jó játékos. Mindig figyelem õt és a játékát is és próbálom azt csinálni, amit õ csinál és mindig visszaemlékezni arra, mit tett a Manchester Unitednél."

 

 

"Keményen kell dolgoznom az edzõteremben, mint ahogy tette õ is, hiszen amikor idejött, nem volt erõs. De egy évvel késõbb nagyon erõs lett és el tudta nyomni az embereket. Egy kicsit erõsebbé válok az edzõtermi munka miatt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!