Rafael reméli, hogy játszhat

Rafael da Silva elmondta, a Southampton elleni bajnoki elõtt versenyre kelhet annak érdekében, hogy pályára léphessen a Manchester United idei utolsó mérkõzésén.


A dinamikus védõ március végén játszott utoljára, akkor az Aston Villa elleni találkozó félidejében cserélték le, mivel megsérült a térdhajlító izma, ám a brazil szeretne pályára lépni Ryan Giggs, az ideiglenesen kinevezett menedzser irányítása alatt.

 

"Talán játszhatok az utolsó meccsen" - mondta a védõ a ManUtd.com-nak. "Meglátjuk. Körülbelül hat hétig voltam sérült, így ez egy elég komoly sérülés volt."

 

"Õszintén szólva, a Liverpool elleni mérkõzésen sérültem meg elõször, de csak mentem tovább és még három találkozót játszottam a Villa-meccs elõtt. Aztán kicsit rosszabb lett a sérülés."

 

 

Bár a cél az, hogy a lehetõ legmagasabb helyen zárja a szezont a csapat, a játékosok már a következõ szezonra is figyelnek.

 

"Az utolsó mérkõzésre gondolunk, de utána a következõ szezonra tekintünk. Azt hiszem, mindenki gondol a következõ évre, de tudjuk, hogy van még egy meccsünk. A következõ szezonban mindenki meg akarja mutatni az igazi Manchester Unitedet.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!