Chicha büszkén játszik Giggs irányítása alatt

Javier Hernandez elmondta, megtisztelõ Ryan Giggs irányítása alatt játszani.


Giggs az elismert csapattársból ideiglenes menedzserré lépett elõ és a klub szokásos, év végi díjátadóján életmûdíjat vehetett át, ami mellé a futballvilág számos ismert alakja is tisztelettel adózott a legenda elõtt.

 

"Hihetetlen" - mondta Hernandez az MUTV-nek, utalva olyanok magasztalására, mint Pele, Platini, Cantona, Del Piero és sokan mások. "Nincsenek szavak arra, hogy jellemezzük õt. Ahogy a videóban is mondták mindannyian - a labdarúgás nagyon fontos emberei -, igazán jól beszéltek róla. Hihetetlen, amit elért ebben a sportban."

 

 

"Huszonhat évig egy klubnál lenni, ilyen magas szinten játszani azokban az években, hihetetlen dolog. Rengeteget segített a fiataloknak, ahogyan neki is segítettek mások. Kiváltság, hogy együtt szerepelhetek vele."

 

"Mikor Sir Alex itt volt, kifejeztem magam - Sir Alex Ferguson játékosa voltam. Giggsy egyik játékosa leszek. Soha nem tudhatod, hogy maradni fog jövõre vagy egy újabb menedzserünk lesz, ha marad Giggsy, ha nem, hihetetlen az irányítása alatt játszani. Nincs elegendõ szó arra, hogy leírjuk ezt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!