Brazíliában felragyoghat Rooney és Januzaj

Ryan Giggs úgy véli, Wayne Rooney és Adnan Januzaj felragyoghat a világbajnokságon.


Annak ellenére, hogy a Vörös Ördögök szenvedtek ebben a szezonban, mindkét játékos remek idényt futott. Rooney természetesen az angol válogatott sztárja, ám Januzaj csak a közelmúltban fogadott hûséget a belga nemzeti csapatnak és ha az utazó keret tagja lesz, akár meglepetést is okozhat.

 

Rooney-val kapcsolatban Giggs biztos, hogy a formában lévõ csatár esetében jó lehet az idõzítés és nagy hatással lehet Roy Hodgson csapatára nézve.

 

"Wayne egy top játékos, aki jó korban van, talán ereje teljében és tudom azt, hogy nem tud már várni a világbajnokságra" - mondta Ryan riportereknek az Aon Training Complex-ben.

 

"Izgalmas dolog Brazíliában egy világbajnokság. Mindannyian néztük a brazil csapatokat az utóbbi években és Brazíliában játszani világbajnokságon olyan dolog, amit bárcsak volna szerencsém megtenni. Wayne-nek fantasztikus szezonja volt és azt gondolom, készen áll, hogy nagyot alkosson."

 

"Legutóbbi sérülése csak egy apró ágyéksérülés volt, így már rendben van és az edzõteremben minden munkát elvégzett. Edzett is, úgyhogy rendben lesz. Jövõ héten még elmegy, hogy dolgozzon az erõnlétén."

 

 

Januzaj a közelmúltban jelentette be azon szándékát, hogy a belgák válogatottjában kíván játszani és annak ellenére, hogy 34 alkalommal lépett pályára a Unitedben ebben a szezonban, Giggs nem tart attól, hogy Brazíliára kiégne a fiatal támadó.

 

"Az élmény, hogy világbajnokságra mehet, olyan valami, amit soha nem vehetsz el egy fiatal játékostól és Adnan olyan típusú játékos, aki felragyoghat a tornán, mindegy, hogy a padról áll be vagy a kezdõben kap helyet" - magyarázta a menedzser.

 

"Mindannyian láttuk ezt [a Hull ellen], akkor is, amikor a kispadon voltam és akkor is, amikor a pályán. Izgatott voltam, mikor nála volt a labda. Könnyedén lebeg a labdával és egyike azon játékosoknak, akinek imádod nézni a játékát."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!