Fellaini jövõre bizonyítana

Marouane Fellaini bevallotta, sérülései tönkretették elsõ manchesteri szezonját, de a következõ idényben bizonyítani fogja, hogy mit is ér a Manchester Unitedben.


Miután a Vörös Ördögök igen sokat fizettek a belga játékjogáért tavaly nyáron, Fellaini szezonja csalódást keltõ volt. A középpályás azonban eltökélt, hogy maga mögött hagyja az idei szezonban rá lesúlytott nehézségeket és megnyerje a United szurkolóit.

 

"A következõ szezonban meg fogom mutatni, mire vagyok képes" - nyilatkozta Marouane a Telegraph-nak. "Hogy ne felejtsenek el, trófeát kell nyernünk."

 

A 26 éves játékos szerint a sok sérülés zavaró volt fejlõdését illetõen és ezek miatt tudott csak 19 Premier League találkozón szerepelni.

 

 

"Fittnek kell maradjak, hogy minden jó legyen. Még ha sérülten tudok is játszani, az erõnléti állapot olyankor nem ugyanaz. Három hónapig sérült voltam, ami nagyon nehéz idõszak volt számomra. Ha új csapathoz igazolsz, játszani akarsz, a csapattal szeretnél maradni, de amikor nem tudsz játszani, olyankor nagyon nehéz nézni a csapatot."

 

"Amint vége lesz ennek a szezonnak, elkezdem a felkészülést a következõre, és ez jó lesz. Úgy érzem, már ismerem a játékosokat. Ismerem a klubot és remek élmény volt Wayne Rooney-val, Robin van Persie-vel együtt edzeni."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!