Ferguson: Rémálom a Goodison Parkban játszani

Sir Alex Ferguson elárulta, a Manchester United soha nem szeret az Everton otthonában, a Goodison Parkban játszani.


Ferguson 700. bajnoki mérkõzése úgy hozta a sors, hogy a Goodison Parkban kerül megrendezésre, ahol a Vörös Ördögök az utóbbi években mumusnak számító David Moyes legénységgel néznek szembe.

 

A Premier League 4. fordulójának egyik kiemelt mérkõzésén a figyelem középpontjában valószínûleg az egykori Everton játékos, Wayne Rooney fog állni kötõdése és magánéleti botrányai miatt, ám a skót menedzser inkább azt szeretné, ha fiai elõször a szezonban egymás után két gyõzelmet tudnának szerezni.

 

 

 

 

"Mindig rémálmaim vannak, ha a Goodison Parkban kell játszanunk, még az sem számít, ha Dixie Dean (játékvezetõ) nekünk fújna. Nehéz onnan jó eredményt elhozni" - mondta a skót edzõlegenda.

 

"A hangulat mindig fantasztikus. De hozzá kellett szoknunk az elmúlt évek során, hogy nem mindig sikerül ott minden számunkra, bár a mérlegünk nem mondható rossznak."

 

És valóban: a Ferguson-legénység a tavalyi vereséggel együtt is csak három alkalommal szenvedett vereséget a Premier League létezése óta Liverpool kék felében.

 

A jó sorozat folytatódását és a tavalyi rossz emlékek elfeledtetését elõsegítheti, hogy a Stolverkosok nem éppen örvendenek kimagasló formának, hiszen eddigi három bajnokijukon mindössze egyetlen pontot sikerült összegyûjteniük, másrészt pedig a válogatott kontingens az új szabályozások értelmében egy nappal korábban térhetett vissza a klubhoz.

 

Utóbbi miatt Ferguson nagyon hálás is a nemzetközi szövetségnek:

"Ez a Fifa legjobb döntése, mióta a United menedzsere vagyok" - pörkölt oda egy kicsit a Sepp Blatter vezette szervezetnek.

 

"Nem is tudom miért nem tudták megtenni ezt a lépést már korábban."

 

"Ez nagyon sokat jelent a klubok menedzsereinek de nem jelent problémát a válogatottak szakvezetõinek se, hiszen így is 10 napot készülhetnek együtt a játékosokkal."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!