Berba ismét az év játékosa lett hazájában

A United csatára hetedszer nyerte el ezt a címet.


Dimitar Berbatovot, a Manchester United támadóját választották meg hazájában az Év Játékosának, immár hetedik alkalommal. Ezzel az eredménnyel fölényesen õ tartja ezt a rekordot, ráadásul egymást követõ negyedik évben választották meg a legjobbnak.

 

 



2002, 2004, 2005, 2007, 2008 és 2009 után idén is Dimitart szavazták meg a legjobbnak az újságírók, megelõzve a Gaziantepspor csatárát, Ivelin Popovot, valamint az FC Twente kapusát, Nikolay Mihaylovot. 

A 29 éves csatár minden idõk legeredményesebb bolgár labdarúgójaként vonult vissza a válogatottságtól májusban, ahol 78 találkozón 48 gólt szerzett.

 "Nagyon örülök, hogy immár hetedik alkalommal nyerhettem meg ezt a kitûnõ címet. - kezdte Berba. "A nagy Hriszto Stoichkov mondta elõttem, nem nyerhette volna meg ezt a díjat öt alkalommal a csapattársai és edzõi segítsége nélkül. Ez teljesen igaz. Egy játékos csak akkor válhat naggyá, ha rájön, remek csapattársai vannak. Egy játékosnak csak akkor lehet nagy jövõje, ha tiszteli azokat, akiktõl tanult és akik tanácsokkal látták el."


uefa.com


uefa.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!