Vidic stílusos elköszönése

Nemanja Vidic a Southampton otthonában 1-1-re végzõdõ találkozóval stílusosan köszönt el a klubtól nyolcévnyi szolgálat után.


Annak ellenére, hogy a Szentek csatára, Rickie Lambert lekönyökölte éppen a hazai gól elõtt, Vidic az ápolást követõen visszatért és egy olyan teljesítményt nyújtott, mely megmutatta eltökéltségét és készségét csakúgy, mint tette azt nyolc évig a Unitedben, amióta 2006-ban a Szpartak Moszkvától az Old Traffordra igazolt.

 

Utolsó alkalommal szerepelt Rio Ferdinanddal a védelem közepén, mely páros öt Premier League elsõséghez, 2008-ban Bajnokok Ligája sikerhez, valamint három Ligakupa trófeához segítette a klubot. Vidic csapatkapitányként ezúttal is a frontvonalba állt és segített abban, hogy a második félidõben sokkal jobb teljesítménnyel rukkoljon elõ a gárda.

 

Juan Mata csodás szabadrúgása révén a United kiegyenlített és bár Vidic 300. és egyben utolsó manchesteri mérkõzése nem zárult gyõzelemmel, a védõ befolyása mély nyomot hagyott a spanyol támadóban még akkor is, ha csak rövid ideig játszhatott együtt a szerbbel.

 

 

"Nagyon szerencsés vagyok, hogy együtt játszhattam vele ebben az utolsó pár hónapban" - mondta Mata az MUTV-nek. "Büszke vagyok, hogy ott lehettem vele az öltözõben, õ volt a mi kapitányunk, így a legjobbakat kívánom neki és remélhetõleg még sok évig játszani fog."

 

Darren Fletcher szintén hasonlóan vélekedett: "Nemanja eredményei és amiket itt elért, felülmúlhatatlanok. Láttad a szurkolók reakcióját, biztos vagyok abban, hogy szeretettel fognak emlékezni rá."

 

A klubhoz kapcsolódó összes személy köszönetet mond Nemanja kiemelkedõ szolgálataiért és a legjobbakat kívánja neki a jövõre nézve!

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!