Mata több trófeát akar

Azok után, hogy az idei szezon utolsó mérkõzésén, a Southampton otthonában egy ponthoz segítette csapatát, Juan Mata már a következõ szezonra koncentrál.


Rickie Lambert elsõ félidei találatát a középpályás egy zseniális szabadrúgással egyenlítette ki. Ez a gól egy másik, pontrúgásból elért gólra emlékeztet, amit Mata a Newcastle ellen szerzett áprilisban, ám annak ellenére, hogy januári érkezése óta hatodik gólját szerezte, a spanyol játékos várja már, hogy még nagyobb hatást fejthessen ki egy teljes szezon során.

 

"A mai egy fontos gól volt, de nem volt elég a gyõzelemhez, amit szerettem volna" - mondta az MUTV-nek. 

 

"Személy szerint boldog vagyok, mert sok mérkõzésen játszottam, hat gólt szereztem, mellette öt gólpasszt is kiosztottam, úgyhogy elégedett vagyok a munkámmal. De nyilván több mérkõzést akartam megnyerni, olyan meccseken kaptunk ki, amiken nem játszottunk jól, így ezzel nem vagyok boldog."

 

 

"A következõ szezonban azon leszek, hogy még több gólt szerezzek, még több gólpasszt adjak és a tõlem telhetõ legjobbat adjam a klubnak. Címekért fogok harcolni. Boldog vagyok ezzel a hat hónappal, de már a következõ szezonra figyelek, vajon hogyan tudok egész évben teljesíteni és miként tudunk visszajönni még erõsebben."

 

Csaknem 3000 szurkoló indult el egy hosszú útra, hogy elkísérje a csapatot a déli partra, ahol aztán remek hangulatot teremtettek, Mata pedig eltökélt, hogy egy ilyen nehéz szezonban mutatott hûségükért a következõ évben visszafizessenek valamit a játékosok a drukkereknek.

 

"Nagyon lenyûgöztek a szurkolók, még a legrosszabb pillanatokban is mellettünk álltak, úgy vélem, a legjobbat érdemlik. Vissza kell jönnie a legjobb teljesítményünknek, trófeákat kell nyernünk nekik, a következõ szezonban meg fogjuk próbálni ezt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!