Mata blogja: Többre éhezve

Juan Mata a szezon utolsó blogbejegyzésével jelentkezett és pozitívan értékelte elsõ pár hónapját a Unitednél...


Ez az utolsó blogbejegyzésem a szezonban. Nem szándékom értékelni a szezont, de el szeretném mondani, hogy hetente találkozni veled íly módon, mindenféle szituációban, nagyon fontos volt számomra és erõvel töltött meg.

 

Mindig szép góllal befejezni a szezont, különösen szabadrúgásból. Szóltam David de Geának, hogy az edzés után maradjon kint velem, így többet tudtam gyakorolni! Az a gól segített a csapatnak, hogy elkerülje a vereséget Southamptonban, bár a pontokra és a tabellán elfoglalt végsõ helyezésünkre nem vagyunk büszkék.

 

A Unitednél tudod, ha nem nyerted meg a Premier League bajnoki címét, meg kell tenned a következõ szezonban, mi pedig készen fogunk állni erre. Azt hiszem, fair dolog gratulálni a Manchester City-nek a bajnoki címükért. Megpróbáljuk, hogy a következõ évben a mi oldalunkon legyen ok az ünneplésre.

 

 

A szezon utolsó hete tele volt díjakkal. Kedden április hónap legjobbjának választottak meg. Már második alkalommal három hónap alatt, nem is tudom, hogyan köszönjem ezt meg. Rengeteget jelent nekem ez a trófea, tekintettel arra, hogy mindenki szavazhat. Ahogy elõzõ héten is mondtam, nagyon jól érzem magam és többet várok a jövõben. A 31 mérkõzés, amin idén pályára léptem, nem volt elég.

 

A nagy nyertes azonban De Gea volt, nekem pedig az a megtiszteltetés adatott meg, hogy én prezentálhattam: a szurkolók és a játékostársak szavazatai alapján a United szezonjának legjobbja. Ez az elsõ alkalom, hogy kapus kapta meg ezt, David pedig nagyon megérdemelte. Csodálatos tulajdonságokkal rendelkezik és a világ egyik legjobb kapusává válhat - hiszek benne.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!