Négyen a világbajnoki keretben

Roy Hodgson, az angol válogatott szövetségi kapitánya Phil Jones-t, Chris Smallingot, Wayne Rooney-t és Danny Welbecket is a világbajnokságra utazó, 23 fõs keretbe nevezte.


A négy manchesteri játékos május 19-én jelentkezik szolgálatra, amikor a Háromoroszlánosok elrepülnek Portugáliába, ahol egyhetes edzõtáboron vesznek részt, mielõtt három barátságos mérkõzést játszanának Peru, Ecuador és Honduras ellen. Ezt követõen utaznak Brazíliába, ahol az angolok a D-csoportban küzdenek Olaszországgal, Uruguay-jal és Costa Ricával.

 

Ashley Young nem kapott helyet a bõ keretben sem, míg Michael Carrick és Tom Cleverley a hét fõbõl álló tartalékok között szerepel.

 

"Ez egy nagy nap és egy nagy nap számomra, hogy bejelentsem a keret tagjait" - mondta Hodgson. "Számos olyan döntést kellett meghozni, amelyeket nem volt könnyû. Remélem, hogy a csapat kitesz magáért és nem hagyják cserben a nemzetet."

 

 

Az angol keret:

 

Hart, Foster, Forster; Baines, Cahill, Jagielka, Johnson, Jones, Shaw, Smalling; Gerrard, Barkley, Henderson, Lallana, Lampard, Milner, Oxlade-Chamberlain, Sterling, Wilshere; Lambert, Rooney, Sturridge, Welbeck

 

Tartalék: Carrick, Carroll, Cleverley, Defoe, Flanagan, Ruddy, Stones.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!