De Gea és Mata a spanyol keretben

David de Gea és Juan Mata bekerült a spanyolok 30 fõs, bõ keretébe, amelybõl kikerül a világbajnokságra utazó 23 játékos.


David - a Vörös Ördögök idei szezonjának a legjobbja lett a szurkolóknál és a játékostársaknál is - még nem szerepelt a spanyol felnõtt válogatottban, de idei, remek formája révén meghívást kapott Vicente del Bosque csapatába.

 

A FIFA szabályai szerint minden ország 23 fõs nemzeti csapatában három kapusnak lennie kell, így de Gea minden bizonnyal elutazik Brazíliába, ugyanis a 30 fõs keretben rajta kívül csak Iker Casillas és Pepe Reina kapott helyet.

 

 

Mata szintén bizakodó, hogy szerepelhet a vébén, mután lenyûgözõen indult manchesteri pályafutása, bár a középpályás sorsa még nem biztos. Del Bosque legkésõbb június 2-án véglegesíti a címvédõ keretét.

 

A spanyolok bõ kerete:

 

Casillas, Reina, De Gea, Ramos, Pique, Albiol, Juanfran, Alba, Carvajal, Moreno, Azpilicueta, Martinez, Xavi, Alonso, Iniesta, Koke, Busquets, Cazorla, Iturraspe, Fabregas, Thiago, Mata, Silva, Pedro, Navas, Costa, Villa, Torres, Negredo, Llorente.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!