Januzaj és Fellaini bekerült a belga keretbe

Adnan Januzaj és Marouane Fellaini személyében két United játékos is bekerült a belgák 24 fõs, még nem végleges világbajnoki keretébe.


Fellaini régóta ismerõs arc a Vörös Ördögök táborában, ám Januzaj egyelõre elsõ válogatottbeli szereplésére vár, miután csak áprilisban döntöte el, melyik nemzeti tizenegy színeiben szeretne játszani.

 

Adnan a belgák helyett választhatta volna Albánia, Koszovó, Törökország, Horvátország vagy Szerbia válogatottját is (sõt angliáról is volt szó - a szerk.), de miután hónapokon át mentek a találgatások, a tinédzser azt az országot választotta, ahol született.

 

 

Marc Wilmots 24 fõt nevezett meg, ám a FIFA elõírása szerint június 2-ig le kell szûkíteni 23 fõre azt, és mivel a szövetségi kapitány jelenleg négy kapust nevezett meg, így valószínûleg közülük kerül ki az az egy, aki nem jut be a 23 fõs utazó csapatba.

 

A belga válogatott ideiglenes kerete:

 

Courtois, Mignolet, Proto, Casteels, Kompany, Vermaelen, Vertonghen, Alderweireld, van Buyten, Lombaerts, Vanden Borre, Ciman, Fellaini, Witsel, Defour, Dembele, de Bruyne, Chadli, Lukaku, Hazard, Mertens, Januzaj, Mirallas, Origi.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!