Giggs és Woodward találkozik Van Gaallal?

Ryan Giggs és a Manchester United ügyvezetõ-igazgatója, Ed Woodward állítólag ma Hollandiába repülnek, hogy Louis Van Gaallal találkozzanak annak érdekében, hogy megvitassák az edzõi stáb kérdését.


A United 92-es korosztályának egyes tagjai arra várnak, hogy kiderüljön mi lesz a sorsuk azután, hogy bejelentik Louis van Gaal érkezését.

 
Az ideiglenes menedzser Ryan Giggs és segítõi, Nicky Butt, Paul Scholes és Phil Neville hamarosan megtudják, hogy milyen jövõ vár rájuk, ugyanis a 62 éves holland menedzser kinevezése már a küszöbön áll.
 
Giggs és Ed Woodward állítólag ma Hollandiába repülnek, hogy Louis Van Gaallal találkozzanak.
 
Már 23 nap telt el azóta, hogy David Moyes-t menesztették, de Van Gaal tûnik a biztos befutónak, a United szeretett "öregjei" pedig teljes bizonytalanságban vannak vasárnap, azaz a szezon utolsó bajnoki mérkõzése óta.
 
 
Giggs várhatóan ajánlatot fog kapni Van Gaaltól, és Sir Alex Ferguson edzõje, Rene Meulensteen is visszatérhet, miután tavaly nyáron elhagyta a klubot Moyes érkezése után.
 
Az értesülések szerint már minden alapvetõ dologról megegyeztek, és a papírok is készen állnak a menedzser kinevezésére, de Van Gaal még az edzõi stábja összeállításán dolgozik.
 
Butt ismét visszatérhet az U21-es csapathoz, Scholes pedig továbbra is "részmunkaidõben" dolgozna.
 
Neville viszont valószínûleg távozhat, szintúgy a Moyes éra másik túlélõje, Chris Woods, bár az õ távozása kevésbé tûnik biztosnak.
 
Van Gaal a világbajnokságra, és a szombati Hollandia - Ecuador barátságos meccsre készíti fel a csapatát, ma viszont szabadnapja van.


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!