Klub pénzügyek a ManUtdFanatics.hu-n!

Nem csak a csapat pályán elért eredményei érdekelnek, de tudni szeretnéd azt is, hogy mi folyik a kulisszák mögött a Manchester Unitednél? Mostantól semmilyen részletrõl nem maradsz le a ManUtdFanatics.hu-n.


Megszokott, és az oldalunk külön hangsúlyt fektet rá, hogy a Manchester United magyarországi szurkolóit, és egyben a ManUtdFanatics.hu olvasóit ne csak a pályán történtekkel kapcsolatban tájékoztassuk, de az ott elért eredményekkel szorosan összefüggõ, és azokat determináló pénzügyekkel is képbe hozzuk azokat, akik napi szinten nem a Financial Times, vagy éppen a New York-i Értéktõzsde árfolyamait böngészik közgazdászdiplomával a mellényzsebükben.

 

Oldalunk minden, a klub által kiadott szponzori megállapodás közleményét hírül adja, emellett a további pénzügyekkel kapcsolatos hírek is mindig megtalálhatóak, akár visszamenõleg is a tagfelhõben a Pénzügyek feliratra kattinva is. Emellett pedig nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy oldalunk tiszteletbeli szerkesztõje, nistelrooy az üzleti életben szokásos negyedéves üzleti beszámolók kijövetlét követõen gyakorlatilag mindig rögtön részletesen, magyarázó stílusban beszámol az ilyen jellegû témák, illetve a klub belsõ ügyei iránt irdeklõdõk számára blog formájában.

 

 

Nos közös elhatározásunk alapján úgy döntöttünk, hogy ezek a népszerû blogbejegyzések, amelyek mindenki számára tisztává teszik a klub pénzügyeinek aktuális állását, kerüljenek nagyobb figyelem középpontjába, így ezentúl új, Pénzügyek rovatunk keretében mindig olvashatók lesznek nistelrooy tollából az üzleti negyedévek részletes jelentései elemzésekkel, illetve további pénzügyi cikkek megjelenésére is számítani lehet a korábban megszokott mennyiséghez képest.

 

Aki szeretne, egy kicsit visszamenõleg olvasni a pénzügyekkel kapcsolatban, azoknak ajánljuk az alábbi linkeket a 2011-es üzleti évig visszamenõen negyedéves jelentések szintjén, illetve egyéb összefoglalókat és beszámolókat:

2014 üzleti év Q2 jelentés

2014 üzleti év Q1 jelentés

2013 üzleti év beszámoló

2013 üzleti év Q3 jelentés

2013 üzleti év Q2 jelentés

2013 üzleti év Q1 jelentés

2012 üzleti év beszámoló

2012 üzleti év Q3 jelentés

2012 üzleti év Q2 jelentés

2012 üzleti év Q1 jelentés

2011 üzleti év beszámoló

TV szerzõdések a top ligákban

A United adósságának változása

Ismét tõzsdén a Manchester United - NYSE IPO

Elsõ nap a tõzsdén - Chevrolet szerzõdés

A United 2007-2011 közti öt évének pénzügyi összefoglalója

 

Hamarosan érkezik nistelrooy 2014-es I. negyedévi pénzügyi beszámolója!


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!