Robin csodás gólt szerzett

Robin van Persie lenyûgözõ egyenlítõ gólt szerzett a Hollandia-Ecuador felkészülési mérkõzésen, amelyen Antonio Valencia is szerepelt.


Mindkét manchesteri játékos saját országának csapatkapitányaként lépett pályára. A találkozót a dél-amerikaiak kezdték jobban és a vezetést is megszerezték, amikor Jefferson Montero kihasználta a holland lescsapda hibáját és biztosan értékesítette helyzetét.

 

Valencia lenyûgözõ sebességgel és erõvel játszott, sokkal többet szerepelve középen, szemben azzal, amit az Old Traffordon kérnek tõle, ám klubtársa, Robin van Persie ellopta a show-t azzal, amilyen egyenlítõ találatot szerzett. Jordy Clasie hosszú átadását mellett szelídítette meg a csatár, majd mielõtt a labda lepattant volna, ballal elõtte, a próbálkozás pedig Maximo Banguera mellett a kapuba süvített.

 

 

Az Amsterdam Arenában lejátszott találkozón Valencia félóra után besárgult, de végig a pályán volt és remek formát mutatott a világbajnokság elõtt, míg Robin van Persie-t 11 perccel a mérkõzés vége elõtt lecserélte Louis van Gaal, aki a hollandok megszokott 4-3-3-as felállása helyett inkább a 3-5-2-vel próbálkozott.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!