Giggs bejelentette visszavonulását

Ryan Giggs nyílt levélben jelentette be visszavonulását. Ezentúl Louis van Gaal segítõjeként szolgálja a Manchester Unitedet.


A mai nap fantasztikus nap a Manchester United számára. Louis van Gaalt kinevezték és hadd kezdjem azzal, mennyire boldog vagyok azért, hogy együtt dolgozhatok egy ilyen kaliberû egyénnel. Felülmúlhatatlan referenciákkal rendelkezik, nagyon pozitív vagyok abban, hogy a klub remekül boldogul majd az elkövetkezendõ évek során, az õ irányítása alatt.

 

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy bejelentsem visszavonulásomat a profi labdarúgástól és belekezdjek életem új és izgalmas fejezetébe, mint a Manchester United segédedzõje. Nagyon büszke és szerencsés vagyok, valamint megtisztelõ, hogy 963 alkalommal képviselhettem a világ legnagyobb klubját, és hogy 64 alkalommal öltöthettem magamra Wales válogatottjának mezét. Mindig az volt az álmom, hogy a Manchester Unitedben szerepeljek és bár elszomorít a tudat, hogy már nem ölthetem magamra ismét a United mezét játékosként, elég szerencsés vagyok, hogy teljesült az álmom, együtt játszhattam a világ legjobb játékosai közül néhánnyal, olyan hihetetlen menedzser kezei alatt dolgozhattam, mint Sir Alex Ferguson és a legfontosabb, a legcsodásabb szurkolókért játszhattam. Mindig éreztem és nagyra tartottam a támogatásotokat.

 

 

Szeretnék hatalmas köszönetet mondani a háttérben dolgozó stábnak is, a mostaninak és azoknak, akik az évek során a háttérben dolgoztak a Manchester Unitednél. Nem lennének ilyen sikereim az elkötelezettégeitek nélkül, amellyel a legjobb környezetet teremtettétek meg a játékosoknak a bolgoduláshoz. Nélkületek nem nyertem volna 34 trófeát pályafutásom alatt. Különleges köszönetet szeretnék mondani barátaimnak és családomnak az összes szeretetért és támogatásért.

 

A mai nappal egy új fejezet kezdõdik számomra, tele érzelmekkel - óriási büszkeséggel, szomorúsággal, de leginkább izgatottsággal a jövõt illetõen. Remélem, hogy a United drukkerei is osztozni fognak abban a hitemben, hogy a klub, a menedzsment és a tulajdonosok minden tõlük telhetõt meg fognak tenni azért, hogy a United visszakerüljön oda, ahova tartozik és remélem, hogy a szurkolók az odáig vezetõ út minden egyes lépésénél ott lesznek. A világ legnagyobb szurkolóinak azt üzenem, köszönöm, minden egyes percét élveztem annak, hogy értetek játszhattam és a világ legnagyobb, legjobb klubját képviselhettem.

 

Találkozunk a következõ szezonban

Ryan

 

Ed Woodward így nyilatkozott a visszavonulását bejelentõ Ryan Giggs-rõl: "Ryan Giggs az egyik legnagyobb játékos volt, aki valaha a Manchester United mezét viselte. Amit elért, annak soha nem lesz párja az angol labdarúgásban."

 

"Ahogyan játszott, azzal õ volt a megtestesült United-játékos - gyors, ügyes, szórakoztató és eltökélt, hogy izgalmas játékkal nyerjen. A híres kilencvenkettesektõl elérni a legkitüntetettebb játékos rangjáig a kemény munkának, képességeinek és hozzáállásának köszönhetõ."

 

"Saját és a klub életében is új fejezetet kezd, mely fejezet izgalmas, de most annak a pillanata van, hogy eltöprengjünk az elmúlt 25 év legjobb brit játékosának eredményein."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!