Egykori játékosok szívesen látják van Gaalt

Számos, korábbi Manchester United játékos fogadta örömmel Louis van Gaal kinevezését és megjósolták, hogy a holland óriási sikert fog elérni az Álmok Színházában.


A 62 éves holland válogatott fõnöke az idei, brazíliai FIFA Világbajnokság után veszi át a United irányításának feladatát. A klub pár legendája már most üdvözölte a szakembert.

 

Edwin van der Sar: "Ez egy fantasztikus lehetõség, mind a Unitednek, mind Louis van Gaalnak, hogy csatlakoztassák kvalitásaikat a futball õrült világában. Minden jót az Egyesült Királyságban! Izgalmas lesz nézni, hogy melyik fiatalt és új szerzeményt fogja egyesíteni a mostani csapattagokkal."

 

 

Rio Ferdinand: "Sok szerencsét Louis van Gaalnak a Manchester United új menedzsereként! Hasonlóan Ryan Giggs-nek, mint másodedzõ! Remélem visszaviszik a klubot a csúcsra, ahová tartozunk!"

 

Ray Wilkins: "Biztos vagyok benne, hogy Robin van Persie elmondta csapattársainak, hogy milyen típusú menedzser van Gaal. A legnagyobbbb tiszteletben fogják tartani, de majd keményen kell dolgozniuk... Egyszer megosztottunk egy taxit körülbelül 20 percre. Egy reptérre mentünk és ha 3 szót mondtam, akkor már rengeteget beszéltem. Egy rendkívül magabiztos ember, nincsen semmilyen aggályom azzal szemben, hogy õ remek munkát fog végezni az Old Traffordon."

 

David May: "Ez egy remek kinevezés. Trófeákat nyert egész Európában: Spanyolországban, Németországban, Hollandiában, és remélhetõleg itt is ezt fogja tenni az Old Traffordon. Ez egy nagy munka, természetes, hogy az. Három vagy négy játékos már biztosan el fogja hagyni a klubot, és minõségi játékosokkal kell pótolnia õket. Ez egy nagy munka, és én már alig várom."

 

Lee Martin: "Nagy tapasztalata van, és bárhol dolgozott, trófeákat nyert, megnyerve a Bajnokok Ligáját, és bajnoki címeket olyan nagycsapatoknál, mint a Bayern München vagy a Barcelona. Ez egy hasonló klub, mint az elõzõ kettõ. Tudni fogja, hogy mi kell majd ahhoz, hogy elõrébb vigye ezt a csapatot is. Lesz egy kezdõterve, és azt hiszem, õ egy remek szerzemény számunkra. Egy kemény karakter és úgy gondolom, ez az, ami most kell nekünk! Kellett nekünk egy olyan valaki, aki nem fél a játékosoktól. Õ majd meghatároz mindent, nem fog félni attól, hogy felvidítsa õket az öltözõben. Ez egy kedvezõ kinevezés, és elégedett vagyok."

 

Andy Ritchie: Támadó futball az, amit mi felhoztunk. Akkor is, amikor még én játszottam, két szélsõvel játszottunk, nekimentünk a másik csapatnak, és állandóan támadtunk. Ez az, amit õ is szeret csinálni, amíg a csapatot védekezésre is felállítja. Érdekes lesz nézni, ahogy új embereket hoz, mert biztos vagyok benne, hogy játékosai kiválóak lesznek, és tudni fogja, hogy kiért akar majd belemenni üzletekbe. Azt hiszem egy nagyon kiterjedt típusát fogjuk látni a játéknak, amikor idejön."

 

Lou Macari: "Nagyon jó ötlet volt, hogy kinevezték Ryan Giggs-et [menedzserasszisztensnek], mert õ olyan valaki, aki ismeri a játékosokat és remélhetõleg jó tanácsokat ad van Gaalnak. Sokukkal együtt dolgozott, ismeri az erõsségüket, ismeri a gyengeségüket, és biztos vagyok benne, hogy Ryan tudatni fogja az új menedzserrel, hogy mit gondol a jelenlegi játékosokról, kinek kell maradnia, és hogy kinek kell mennie. Ez egy jó kinevezés, és remélem, hogy kettejük együttmûködése jól fog mûködni!"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!