Young a túrák fontosságáról beszélt

Ashley Young szerint a felkészülési túrák a manchesteri élet tökéletes bevezetéseként szolgálnak egy játékos számára.


A szélsõ elsõ élményeit Vörös Ördögként 2011-ben épp egy nyári túrával szerezte be, amikor az Egyesült Államokban szerepelt a United. Ez a túra mutatta meg Youngnak azt, mekkora vonzereje van a klubnak világszerte.

 

"A szurkolóink minden szállodában ott voltak éjjel-nappal, kiabáltak és sikítottak megállás nélkül" - kezdte Young a ManUtd.com-nak adott interjúban. "Csak egy edzésre is megteltek a stadionok - nagyszerû élmény volt."

 

"A túrák remek lehetõséget nyújtanak az új játékosok számára abban, hogy beilleszkedhessenek - nekem is segített, amikor a klubhoz igazoltam. Megismered a játékosokat, ez pedig jó a csapat összekovácsolásában. Kiváló a csapatszellem itt, ezért nem igazán kell sok idõ egy játékosnak a beilleszkedéshez. Visszatérni Amerikába fantasztikus lesz. Nagyon élveztem elsõ alkalommal is, nagyon várom már az idei túrát."

 

 

Az idei túra elsõ mérkõzése az LA Galaxy ellen lesz. Ez a találkozó lesz Louis van Gaal elsõ manchesteri fellépése is. Az összecsapásra július 23-án, a Pasadénában található legendás Rose Bowl-ban kerül sor, amitõl Young egy szórakoztató és kísérleti játékot vár.

 

"A Galaxy-nak jó csapata van, jó teszt lesz az számunkra. Bárhová is megyünk a felkészülési szezon során, mindig nehéz mérkõzés vár rán, a Galaxy pedig egy olyan gárda, amely Amerikában igazán fantasztikus. Van néhány olyan játékosuk, akik jók voltak Angliában és ott is remekelnek. Nehéz találkozó lesz, de biztos vagyok abban, hogy egyben élvezetes is."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!