Jones nyerte az idõvel való versenyfutást

A Manchester United védõje, Phil Jones idõben fel tudott épülni vállsérülésébõl, így ott lehet a nyári brazíliai világbajnokságon, állítja az angol válogatott szövetségi-kapitánya, Roy Hodgson.


A 22 éves bekk a Hull City ellen az Old Traffordon 3-1-re megnyert bajnokin ütközött egy szögletnél az ellenfél játékosával, Maynor Figueroaval, amelyet követõen azonnal kórházba szállították. Bár a vizsgálatok kimutatták, hogy nem szenvedett törést vagy ficamot, ennek ellenére kérdésesnek tûnt szereplése Brazíliában a jövõ hónapban kezdõdõ világeseményen.

 

Jones ezen a héten elutazott a Háromoroszlánosokkal a Portugáliában tartott edzõtáborba, és szerdán együtt rótta a köröket helyettesével, John Stonesszal, aki a legrosszabb esetben beugorhat helyére a csapatba. Azonban most Hodgson megerõsítette, hogy Jones állapotának vártnál jobban alakult változása azt jelenti, hogy ott lehet a világbajnokságon.

 

 

"Nagyon jól, meglepõen jól haladnak a dolgok vele kapcsolatban" - kezdte a szövetségi-kapitány riporterek kérdésére.

 

"Õ is részt vesz a gyakorlatokban, futóedzéseket végez, de arra kínosan ügyelünk, hogy olyan helyzetbe ne kerülhessen, ahol fizikai kontaktus érheti. Különben minden a terv szerint halad vele kapcsolatban."

 

Jones számára 2014. június 2. dátuma lehet az irányadó, ugyanis eddigre kell megfelelõ erõnléti állapotba kerülnie, különben Roy Hodgson keretszûkítésének áldozatává válhat.

 

A Manchester Unitedbõl rajta kívül Wayne Rooney, Chris Smalling és Danny Welbeck is szerepel az angolok elõzetes keretében.

 

A Vörös Ördögök két középpályása, Michael Carrick és Tom Cleverley a tartaléklistán kapott helyet.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!