Mitchell U17-es Európa-bajnok

A Manchester United fiatalja, Demetri Mitchell szerdán történelmet írt, amikor Angliával az U17-es Európa-bajnokság döntõjében drámai tizenegyesrúgásokat követõen legyõzték Hollandiát.


A Vörös Ördögök szélsõje a kispadról nézhette, ahogy az ifjú Háromoroszlánosok a rendes játékidõben 1-1-es döntetlent érnek el, majd a kapus Freddie Woodman hathatós segítségével 4-1-es gyõzelmet aratnak a tizenegyespárbajban a Ta'Qali National Stadiumban.

 

Bár a fináléban nem juthatott szerephez, Mitchell teljesítményével hozzájárult csapata sikeréhez, ugyanis a csoportkörben Málta, Törökország és Hollandia ellen is beállhatott a második félidõben csereként. A döntõt követõen az U17-esek edzõje, John Peacock méltatta az egész csapatot.

 

 

"Megítélésem szerint megérdemelten nyertünk" - magyarázta Peacock, aki 2010-ben egyszer már hasonló sikerre vezette Angliát, most pedig valószínûleg érzelmes búcsút int jelenlegi játékoskeretének.

 

"Csak annyit mondtam mindannyiuknak, hogy 'remek volt', és megérdemelt. A hátuk mögött van az egész szezon, emellett pedig voltak akik kisebb sérülésekkel küszködtek, de végül mindenki hadra fogható volt."

 

"Összességében elégedett vagyok minden játékosommal, és azt kell hogy mondjam, hogy az egész stábommal is. Hihetetlenül fantasztikusak voltak, nem tudom nekik eléggé megköszönni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!