Kagawa most Japánra koncentrál

Shinji Kagawanak és még 15 Manchester Unitedbeli csapattársának lesz arra lehetõsége a jövõ hónapban kezdõdõ brazíliai világbajnokságon, hogy bizonyítsanak a csapat új menedzserének, Louis van Gaalnak.


Azonban az irányító elárulta, számára nem ez képez prioritást, sokkal inkább arra helyezõdik fókusza, hogy sikert érjenek el Japánnal a 2014-es világeseményen.

 

"Szerintem mindenki tudja, hogy szeretnék jól szerepelni a világbajnokságon, és biztos vagyok benne, hogy ezzel mások is így vannak" - kezdte a 25 éves egykori Borussia Dortmund játékos a japán válogatott edzõtáborában adott interjúban.

 

"De nem akarom itt a prioritásaimat összekeverni - a legfontosabb dolog, hogy Japán megnyerje a világbajnokságot."

 

"Nem arra fogom használni a világbajnokságot, hogy megmutassam mit tudok [Van Gaalnak]. Ezzel majd csak akkor fogok foglalkozni, ha a torna véget ért."

 

 

Shinji, aki David Moyes irányítása alatt az elõzõ szezonban hol be-, hol pedig kikerült a Manchester United kezdõcsapatába, már régóta készül rá, és már nagyon várja pályafutása elsõ világbajnoki szereplését.

 

"Alapvetõen szeretném, ha ugyanazt tudnám folytatni, amit a Unitedben is teszek" - tette hozzá.

 

"Biztosra mentem, ezért azok után a mérkõzések után is keményen dolgoztam, amelyeken nem léptem pályára."

 

"Tudom, hogyan kell magamat formába hozni. Motivált tudtam maradni annak ellenére, hogy olyan évem volt, amilyen, mert a szemem elõtt lebegett a világbajnokság."

 

Japán a brazíliai világbajnokságon majd Elefántcsontparttal, Görögországgal és Kolumbiával mérkõzik majd meg a C-csoportban.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!