Wenger a különleges Fergusont méltatja

Arsene Wenger szerint Sir Alex Ferguson különleges képességeit mutatja, hogy ezen a hétvégén 700. Premier League mérkõzésére készülhet a Manchester United edzõjeként.


A skót stratéga 1986 óta jelent egyet a Manchester Uniteddel és a pályafutása egy újabb mérföldkõhöz érkezik az Everton elleni bajnokin, amikor is 700. bajnoki mérkõzésén irányíthatja szeretett klubját.

 

Az Old Traffordon eltöltött ideje alatt számos menedzser kollégájával összeakasztota a bajszát, kivel szolidabban, kivel sárdobálás szintjéig elmenve.

 

 

 

 

Egyik legnagyobb ellenfele az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger volt az elmúlt évtizedekben, azonban a korábban tüzes kapcsolatból az utóbbi években már-már barátsággá avanzsált a két bajnokesélyes csapatot irányító edzõ viszonya.

 

Olyannyira, hogy mindkét fél kölcsönösen tiszteli egymást, amelyrõl idõrõl-idõre biztosítják is egymást különbözõ nyilatkozatok útján, amelynek egy újabb állomását jelenti a londoni Ágyúsokat 14 éve irányító Wenger megnyilvánulása, aki továbbra is nagyra tartja kollégáját és az általa majdnem negyed évszázada bejárt utat.

 

"Õ ennek a hivatásnak szentelte az életét, ez egy fantasztikus eredmény" - kezdte Wenger.

 

"Rengeteg dicséretet érdemel, amiért ilyen hosszú ideje sikerre tudja vezetni évrõl-évre csapatát, ráadásul mindezt a legmagasabb szinten, amely külön kiemelendõ."

 

"Ez a mostani mérföldkõ egyértelmûen azt jelenti, hogy az életében volt legalább 700 álmatlan éjszakája, de az is elképzelhetõ, hogy utána is volt még legalább éjszakája, amit álmatlanul töltött."


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!