Robin visszafizetne valamit van Gaalnak

Robin van Persie tûzbe menne Louis van Gaalért és úgy véli, a Manchester United új menedzsere gyõzelemig vezetheti Hollandiát a világbajnokságon.


Van Persie végre teljesen felépült azok után, hogy a szezonban több sérüléssel is bajlódott és eltökélt, hogy legkíméletlenebb formájában álljon van Gaal rendelkezésére, aki csapatkapitánynak nevezte a 30 éves csatárt.

 

"Nagyszerû csapatunk van" - mondta Robin a negyedévente megjelenõ The Blizzard focimagazinnak. "Jó elegyet alkot nálunk a tapasztalat, az ügyesség és a fiatal tehetség. Sokunknak ez lesz az utolsó lehetõsége. Nekem, Wesley Sneijdernek , Rafael van der Vaartnak és másoknak is."

 

 

"Személy szerint a legjobb idõszakban vagyok. Van Gaal minden bizalmat megadott, amit csak kérni lehet. Egyedüli csatárnak tett meg, a legjobb posztom az. Végre! Csapatkapitánnyá is megválasztott. Tartozom neki, szóval Brazíliában olyan éles leszek, akár egy kés."

 

"Tûzbe megyek érte, ha kell. Mint az egész csapat. Rengeteg lehetõségünk van. Az edzõ sok választási lehetõséggel bír. Azt hiszem, valami különlegeset fogunk tenni, mint 2010-ben, csak most remélhetõleg megnyerjük a döntõt."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!