A FIFA törölte Januzaj debütálását

A Manchester United ifjú tehetségének, Adnan Januzajnak törölték a belga válogatottban történt bemutatkozását, miután a FIFA az elõzõ havi, Luxemburg felett aratott 5-1-es gyõzelmet visszaminõsítette hivatalos találkozó státuszról.


Mint arról korábban beszámoltunk, Marc Wilmots, a belga szövetségi kapitány hét cserét eszközölt a genki mérkõzésen, ami egy változtatási lehetõséggel több, mint amit a világ labdarúgását irányító testület engedélyezett.

A döntés egyben azt is jelenti, hogy a Chelsea támadója ,Romelu Lukaku mesterhármasa törölve lett a történelemkönyvekbõl, míg a tartalék kapus, Sammy Bosut elvesztette elsõ mérkõzését.

 


Továbbá az eredmény nem számít a FIFA ranglistán, ami frissítve lesz pénteken, még a világbajnokság elõtt, ahol Belgium sokak szemében sötét lónak számít.

Januzaj reméli, hogy debütálhat – másodjára is – a szombati, utolsó felkészülési mérközésen, amit Tunézia ellen vív a belga nemzeti csapat Brüsszelben, még mielõtt Brazíliába utaznának, ahol Algériával, Oroszországgal, illetve Dél-Koreával mérkõznek meg a H csoportban.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!