Meulensteen nem tér vissza

Rene Meulensteen hivatalosan is megerõsítette, nem tér vissza az Old Traffordra és nem lesz tagja Louis van Gaal edzõi stábjának.


Meulensteen 12 évet töltött el a Vörös Ördögök kötelékében, 2008-ban pedig a felnõtt csapat pályaedzõjévé nevezték ki, amely posztot egészen Sir Alex Ferguson utódja, David Moyes tavaly nyári érkezéséig töltötte be.

 

A 50 éves szakember ismételten alkalmazhatóvá vált a munkaerõpiacon, miután februárban menesztették a Fulham menedzseri posztjáról, azonban honfitársa, Louis van Gaal inkább saját edzõi stábot építene új állomáshelyén.

 

"Szerettem volna visszatérni" - kezdte Meulensteen.

 

"12 évet tölthettem el egy fantasztikus klubnál, és soha nem távoztam volna a Manchester Unitedtõl azért, mert valakivel összekülönböztem volna."

 

"De a klub vezetése Louis van Gaal kinevezése mellett döntött, õ pedig a saját embereit szeretné stábjában látni, úgyhogy számomra nem opció a visszatérés."

 

"Hogy beszéltem-e Van Gaal-lal? Igen, és tudom, hogy ez a helyzet - megerõsítette ezt számomra."

 

 

Meulensteen elismerte, nagyon nagy örömére szolgált volna, ha visszatérhetne ahhoz a klubhoz, ahol annyi sikert érhetett el, és megkérdõjelezi azt a döntést, hogy nincs szükség arra a tudásra, amellyel õ rendelkezik a United mûködését illetõen.

 

"Ez csalódást keltõ" - tette hozzá.

 

"Ha 12 évet töltesz el egy olyan méretû klubnál, mint a Manchester United, dolgoztál minden egyes egységében - nem mellesleg öt évig a felnõtt csapat mellett, amely abban az idõben a klub történelmének legsikeresebb idõszakát élte - akkor az természetesen csalódással tölt el."

 

"Nem sok olyan edzõ van, aki annyi idõt töltött el egy klubnál, mint én."

 

"Az ember azt gondolná, számít az, hogy egy csapatnál meglegyen a folyamatosság. De néhány ember, akik a döntéseket hozzák, viszont a saját útjukat akarják járni, úgyhogy majd meglátjuk mit hoz a jövõ."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!